Omdat uw handen uw visitekaartje zijn, is het belangrijk om ze goed te verzorgen.

 

Hiervoor heb ik gekozen om te werken met Dadi Oil.

 

De verzorgende nagelolie

Dadi’Oil van Famous Names zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel zijn flexibiliteit, stevigheid en glans behoudt. Dit geldt zeker ook voor de huid en kunstproducten. Dadi’Oil is een olie die snel in de huid en nagels dringt en laat geen vettig gevoel na.

Dadi’Oil is 95% gecertificeerd biologisch.
Dit wil zeggen dat de organische oliën afkomstig zijn van boeren die duurzame technieken hanteren. Zij maken geen gebruik van kunstmatig mest of bestrijdingsmiddelen.

 

De drie organische oliën zijn avocado, olijf en jojoba.

Avocado olie bevat hoge niveaus van vitamine A en D. Deze hebben grote vochtinbrengende kwaliteiten zoals hydratatie van de huid en nagels.

De olijfolie heeft een anti ontstekingsremmende functie. Het houdt de vochtbalans op pijl en houdt de huid zacht en soepel.

Jojoba olie heeft de eigenschap dat het vochtverlies verminderd en de huid meer soepelheid en elasticiteit geeft. Het heeft ook een helende werking op beschadigde huid (wondjes).
Naast deze drie organische oliën bevat Dadi’Oil ook natuurlijke vitamine E (niet synthetische tocopheryl). Dit is een krachtige antioxidant die een rol speelt bij de regulatie van de stofwisseling in de cel.

 

De geur van is opgebouwd uit een aroma mix van 21 etherische oliën, waaronder citrus, vanille, citroen, bergamot, rozemarijn, citroengras en lavendel.

 

Dadi’Oil is dus niet alleen een olie die heerlijk fris ruikt maar zeker een olie die uitermate geschikt is voor als u last heeft van:

  • droge nagelriemen/huid
  • eczeem
  • psoriasis
  • wondjes
  • geïrriteerde huid

 

Wilt u mooie natuurlijke en gezonde nagels? Start dan nu!

(De olie en handcrème bij mij verkrijgbaar)

 

U kan kiezen voor een manicure, het plaatsen van gelnagels of gelish.

Hierbij worden kwalitatieve producten gebruikt die voldoen aan de Europese wetgeving.