Ik heb gekozen om de professionele make-uplijn te gebruiken van Jean d'Arcel.

Want Jean d'Arcel begrijpt jouw huid en daarom weten we wat zij nodig heeft. Natuurlijk vindt het grootste deel van de verzorging van je huid thuis plaats. En vanzelfsprekend gebruik je daar de juiste producten, die voorzien zijn van de broodnodige werkstoffen. Verschillende make-up producten van JEAN D'ARCEL zijn voorzien van een magneetje, die zo mooi ordelijk in een magneetboxje passen. Zo kan je overal uw make-up zonder moeite meenemen.

 

Gezichtsmake-up
Iedereen die weleens make-up heeft gebruikt, weet dat een goede basis heel belangrijk is. Je wilt een goede dekking combineren met een aangenaam huidgevoel en een goede verzorging met en goede uitstraling. JEAN D'ARCEL Brillant Make-up biedt - minerale en olievrije - foundations, dekkende make-up crèmes, al dan niet waterafstotend en/of voorzien van een UV filter. Er is ook een speciale make-up crème om couperoseplekjes mee weg te werken.

Oog make-up
Maak je ogen tot de blikvanger van je gezicht met de prachtige en trendy oogschaduwpoeders van JEAN D'ARCEL. Als starter is er een geweldige basiscrème beschikbaar met onder andere vitamine E. Er zijn kajalpotloden en eyeliners voor de oogcontouren, Potloden en gels voor de wenkbrauwen en diverse mascara’s om de wimpers mooi aan te zetten.

Lip make-up
Ook voor het verfraaien en verzorgen van je lippen heeft JEAN D'ARCEL in huis. Van lippotloden om de contour van je lippen te accenturen tot verzorgende lipsticks en lipgloss in allerlei modieuze kleuren.

Intensieve nagelverzorging
JEAN D'ARCEL heeft natuurlijk een uitgebreide kleurenselectie aan nagellakken, zeker de speciale paarlmoertinten zijn het vermelden waard. Een speciale vermelding verdienen de nagelverzorgingsproducten. Hiermee worden je nagels niet alleen veel mooier, maar krijgen ze ook voor meer stevigheid en glans. Ook een French manicure is met JEAN D'ARCEL nagelverzorging in een handomdraai aangebracht.

 

Wil je graag meer weten of de producten zelf proberen?

Dit kan zeker, maak vrijblijvend een afspraak, 0478/42.35.52.

(Alle producten zijn bij mij verkrijgbaar)