Huidverbetering

microneedling

 

DE MEEST EFFICIËNTE BEHANDELING VOOR ANTIAGING EN HUIDVERBETERING VAN HET MOMENT! 

 

HET WORDT GEBRUIKT BIJ DE VOLGENDE ONEFFENHEDEN EN HUIDPROBLEMEN:

-

FIJNE LIJNTJES EN RIMPELTJES

- HUIDVEROUDERING ALGEMEEN.

- BESCHADIGINGEN DOOR DE ZON EN PIGMENTSTOORNISSEN

- LITTEKENS

- ACNE-LITTEKENS

- STRIAE

- VERFIJNING VAN DE HUIDSTRUCTUUR

- STIMULATIE VAN DE DOORBLOEDING

- GRAUWE HUID

- COUPEROSE

- ROSACEA 

DOOR MIDDEL VAN KLEINE MICRONAALDJES DIE SNEL OP EN NEER BEWEGEN, WORDEN KLEINE, ONZICHTBARE MICROKANAALTJES GEMAAKT, DEWELKE DE HUID AANZETTEN TOT GENEZING/VERNIEUWING EN EXTRA AANMAAK VAN COLLAGEEN. DEZE WORDT STEVIGER EN VOLLER EN DE TEINT STRALENDER EN EGALER. KLEINE ONEFFENHEDEN VERDWIJNEN EN PORIËN VERKLEINEN. DAARNAAST ZORGEN DE MICROKANAALTJES ERVOOR DAT DE PASSENDE WERKSTOFFEN VEEL DIEPER IN DE HUID INGEWERKT KUNNEN WORDEN.

 

Dermalux LEd

DermaluxTM staat voor een unieke niet-invasieve Europese LED-therapie die gebruik maakt van de kracht van licht om huidproblemen te behandelen. Dit merk combineert klinisch bewezen golflengtes met op maat ontwikkelde LED-technologie om veilige, effectieve en resultaatsgerichte behandelingen te bieden.

 

Licht heeft een enorme positieve invloed op onze huid en huidproblemen. Huidveroudering, acné, rosacea, gevoeligheid, psoriasis en tal van andere aandoeningen kunnen met licht op een doeltreffende wijze behandeld worden. De werking van de huid kan dermate geoptimaliseerd worden dat na een chirurgische ingreep of chemische peeling het licht ervoor zal zorgen dat schade aan de huid sneller zal genezen. Verder kan licht ook een enorme ondersteuning betekenen voor de vele cosmetische behandelingen en ingezet worden als activator bij Fotodynamische Therapie (PDT).

 

 

Elk lichtkleur heeft een zeer specifieke werking:

Rood licht: geeft cellen en hun onderdelen weer energie, laat deze weer optimaal werken. Verder verhoogt het de hydratatie van de huid, versterkt de capillairen, activeert het ATP, stimuleert collageenproductie, werkt anti-bacterieel, vermindert fijne lijntjes en rimpels, kalmeert roodheid en irritatie.

 

Onzichtbaar NIR licht: optimaliseert de werking van de celmembranen, verbetert de celcommunicatie, versnelt hete genezingsproces van de huid met 80%, stimuleert elastine, vermindert pigment, voorkomt littekens enz.

 

Blauw licht: werkt anti-bacterieel en specifiek bacteriedodend op de acnes bacterie. Verder is het sebum regulerend en heeft het positieve effecten op psoriasis, eczeem en dermatitis.

 

 

Het toestel zorgt niet enkel voor huidverbetering, maar dankzij de positieve werking van de LED-verlichting op het gemoed, wordt het ook 'the happy light' genoemd.

 

 

Dit kan apart per behandeling geboekt worden of het kan toegevoegd worden bij uw gelaatsverzorging.

 

Hoeveel behandeling je precies nodig hebt, bekijken we samen en is afhankelijk van uw huid. Dit wordt besproken voor jouw behandeling.